Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня автомобіліста та дорожника

Дата: 26.10.2018 13:36
Кількість переглядів: 806

Фото без описуФото без описуДень автомобіліста і дорожника відзначається щорічно в останню неділю жовтня. Свято встановлено в Україні  згідно з Указом Президента України «Про День автомобіліста і дорожника» від 13 жовтня 1993р. року № 452/93.

Сьогодні, 26 жовтня, напередодні свята, у сесійній залі районної ради відбулися святкові урочистості з нагоди Дня автомобіліста та дорожника.  У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Сукач, помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Ірина Камінська, перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, голова районної ради Віктор Кривак, начальники  структурних підрозділів райдержадміністрації.

Фото без описуЦього дня зі сцени пролунало безліч привітань на адресу водіїв та дорожників Кам’янець-Подільського району, кращих представників автомобільної і дорожньої галузей було нагороджено Почесними грамотами від народного депутата  України Володимира Мельниченка, райдержадміністрації та районної ради .

На гостей свята очікував святковий концерт за участю солістів РЦКіМ «Розмай» та районних талантів.

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора