Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася всесвітня щорічна акція „Walk for Freedom/Хода за свободу”

Дата: 18.10.2018 17:05
Кількість переглядів: 730

Відбулася всесвітня щорічна акція „Walk for Freedom/Хода за свободу”

Сучасне рабство – це міжнародний злочин, який вражає усі нації, та впливає на людей усіх рівнів достатку. Істина полягає в тому, що без усвідомлення проблеми, її важко подолати.

18 жовтня у м.Кам'янці-Подільському, за участі працівників соціального захисту населення райдержадміністрації та небайдужих жителів міста і району відбулася всесвітня щорічна акція Walk for Freedom/Хода за свободу” з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить. Це мирна хода, на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві, аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства.

Акція  проведена під патронатом Міністерства соціальної політики України, за підтримки Представництва неурядової громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародної організації з міграції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора