Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2018 09:28
Кількість переглядів: 730

День Державного Прапора України

23 Серпень 2018, 09:28

DSCN081323 серпня українці відзначають День Державного Прапора України. Прапор – це один із головних символів нашої держави. Синій здавна символізує чисте, мирне небо, а жовтий — символ праці і достатку — це колір хлібного лану. А також жовтий і синій кольори є поєднанням головних символів життя — золотого сонця у синьому небі. В цей день, по всій Україні піднімають синьо-жовті прапори. Від краю до краю звучить Державний гімн та лунає: «Слава Україні!». Адже мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Сьогодні, 23 серпня  з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України біля будівлі РЦКіМ «Розмай» відбулося урочисте підняття Державного Прапора України. В заході взяли участь голова райдержадміністрації Василь Сукач, перший заступник голови адміністрації Маріанна Великохатько, заступник голови районної ради Віктор Єрменчук, начальники відділів та управлінь адміністрації, та жителі району.

Право підняття Державного Прапора України надали Майстру спорту міжнародного класу, срібній призерці Чемпіонату світу, Чемпіону Європи з пауерліфтингу – Катерині Ткачук та учню 11-ого класу Довжоцького НВК, переможцю районних та обласних олімпіад з інформаційних технологій – Олексію Боцяновському.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора