Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 6 ПО 7 ЛЮТОГО ВІДБУДЕТЬСЯ ДРУГИЙ МАРОККАНСЬКИЙ І ЗАХІДНОАФРИКАНСЬКИЙ НАФТОГАЗОВИЙ САМІТ

Дата: 21.01.2019 13:23
Кількість переглядів: 361

Фото без описуІнформуємо, що з 06 по 07 лютого у м.Марракеш (Королівство Марокко) відбудеться міжнародна конференція, присвячена нафтогазовій галузі – «2-й Марокканський і Західноафриканський нафтогазовий саміт».

Зазначений захід відбудеться під егідою Національного агентства з вуглеводневої сировини і мінеральних ресурсів Королівства Марокко (ONHYM).

Згадана міжнародна конференція є платформою для налагодження контактів, як вже для працюючих на марокканському ринку компаній, так і потенційних операторів нафтогазової галузі Марокко і Західної Африки.

На відкритті вищезазначеного заходу передбачається виступ Генерального директора ONHYM пані А.Бенхадри, доповіді основних гравців нафтогазового ринку Марокко та Африканського континенту, презентація планів і державних програм розвитку галузі.

Національним і міжнародним компаніям буде представлено огляд оцінок нафтогазових запасів Марокко, потенційних геологічних і видобувних ресурсів, особливостей ліцензування, податкового режиму і нормативно-правової бази, пов’язаних з розвідкою і видобутком вуглеводної сировини, а також буде надана оновлена інформація про нові енергетичні проекти в регіоні.

Запрошуємо взяти участь у «Марокканському і Західноафриканському нафтогазовому саміті» та повідомити про своє рішення відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації  за тел. (03849) 9-12-80.

Отримати детальнішу інформацію про захід, а також зареєструватися можна на сайті: https://www.morocco-summit.coin/.

Дата проведення: з 06 по 07 лютого 2019 року.

Місце проведення: м.Марракеш (Королівство Марокко ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора