Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЧИСТО - ЗНАЧИТЬ КРАСИВО: ПРАЦІВНИКИ ФІНУПРАВЛІННЯ ПРОВЕЛИ ПРИБИРАННЯ ПРИЛЕГЛОЇ ДО УСТАНОВИ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 08.04.2019 11:59
Кількість переглядів: 1154

ДФото без описуовкілля оживає від зимового сну, а поруч із цим з’являється  одвічна проблема  - забруднення територій населених пунктів, прилеглих  до установ та організацій територій і ділянок доріг між населеними пунктами. 

Чисто там, де не смітять. Але не всі громадяни усвідомлюють таке правило. Тому питання приведення до належного стану територій у населених пунктах є однією із найгостріших проблем держави, вирішення якої потребує першочергової  уваги з боку Уряду та громадськості.

Тому на виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 27.03.2019 року №68/2019-р  в рамках щорічної  акції «За чисте довкілля» працівниками управління фінансів  проведено прибирання прилеглої  території біля установи.

Територія навколо будівлі установи завжди утримується в належному санітарному стані завдяки зусиллями працівників, прибирання проводиться в позаробочий час. Проте для належного естетичного  вигляду  працівниками  управління  здійснено  весняну обрізку та формування крон декоративних дерев та кущів, прибирання квіткових клумб і територій навколо будівлі від побутового сміття, залишків листя. Проведено генеральне прибирання всієї території навкруги будівлі адміністративного приміщення та прилеглої території біля установи.

Тільки стараннями кожного свідомого громадянина  ми можемо жити в  країні з чистим довкіллям та комфортними умовами проживання.

Закликаємо наслідувати наш приклад!

                                                                                                  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора