Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 ТРАВНЯ У ВІДНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ УКРАЇНСЬКО-АВСТРІЙСЬКОЇ МІЖУРЯДОВОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА УКРАЇНСЬКО-АВСТРІЙСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

Дата: 08.04.2019 11:36
Кількість переглядів: 397

Фото без описуІнформуємо, що 22 травня 2019 року у місті Відень відбудеться чергове засідання Українсько-австрійської міжурядової комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

В рамках засідання комісії згідно з досягнутою домовленістю між Торгово-промисловою палатою України та Федеральною палатою економіки Республіки Австрія 20 травня в м. Відень планується проведення Українсько-австрійського економічного форуму.

Австрійська сторона підтвердила свою зацікавленість щодо спеціалізації форуму, а саме:

  • Торговельно-економічне та інвестиційне співробітництво з українськими регіонами;
  • Співробітництво з представниками українського бізнесу з найбільш розвинутих та перспективних секторів української економіки - сільського господарства, сектору інформаційних технологій, енергоефективності та відновлювальної енергетики, виробництва споживчих товарів. 

Під час форуму українським учасникам з регіонів буде надано можливість презентувати економічний і інвестиційний потенціал регіонів своїх територій, регіональні програми розвитку, регіональні інвестиційні проекти, а представникам ділових кіл – провести ділові переговори з потенційними австрійськими партнерами.

У зв’язку з цим направляємо проект програми (додається) для розгляду та надання пропозицій щодо участі, а також виступів і презентацій українських учасників заходу в рамках тематичних панелей форуму.

Організаційні умови участі у заході передбачають сплату організаційного внеску у розмірі 3 тисячі гривень за кожного учасника.

Транспортні витрати і проживання здійснюються за рахунок учасників заходу.

Торгова-промислова палата України готова надати допомогу щодо бронювання проживання або придбання авіаквитків.

На сьогодні Торгово-промисловою палатою України вже розпочато реєстрацію українських учасників форуму, яку можна здійснити за посиланням: https://goo.gl/forms/y2n26Tf5nGZSzAhX2 або безпосередньо на сайті ТПП України у розділі «Події». Просимо надати пропозиції щодо виступів та презентацій на електронну адресу: bgn-ier@ ucci. org.ua до 15 квітня 2019 року.

Робочі контакти щодо участі делегацій в Українсько-австрійському економічному форумі пропонуємо підтримувати з координатором заходу від ТПП України – керівником дирекції міжнародного співробітництва Болдирєм Геннадієм Миколайовичем (тел: +380668027770) .

Додаток: Програма форуму.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора