Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний провів особистий прийом громадян для жителів Кам’янець-Подільського району

Дата: 22.06.2018 10:13
Кількість переглядів: 662

Заступник голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний провів особистий прийом громадян для жителів Кам’янець-Подільського району

22 Червень 2018, 10:13

DSCN8938Одним із дієвих інструментів вивчення та вирішення проблем жителів Кам’янець-Подільського району є проведення особистих прийомів громадян. Так, 22 червня відбувся один із таких прийомів заступником голови обласної державної адміністрації Олегом Гуменним. У ньому також взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Сукач, заступник голови райдержадміністрації Микола Чумак та керівники структурних підрозділів, до компетенції яких відносилися питання заявників.

Сьогодні до Олега Вікторовича звернулась жителька смт.Стара Ушиця з клопотанням посприяти у ремонті дороги державного значення «Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця» .

DSCN8955Одним із питань, що розглядали на прийомі, стосувалось відкриття міжобласного маршруту «Хотин – Жванець». Розглянули у цей день також звернення від жителя с.Китайгород щодо забезпечення населення скрапленим газом. Жителька с.Демшин звернулась з проханням щодо надання матеріальної допомоги на лікування сина.

Під час прийому було обговорено шляхи вирішення певних проблем, щодо інших звернень – дано доручення керівникам відповідних служб сприяти у їх якнайшвидшому вирішенні.

Всі питання будуть розглянуті згідно з нормами чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора