Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018»

Дата: 11.06.2018 08:42
Кількість переглядів: 850

ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018»

11 Червень 2018, 08:42

DSC_7473У Національному комплексі «Експоцентр України» в Києві з 6 по 9 червня проходила найбільша в Україні та Східній Європі ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018».

6 червня, заступник голови адміністрації Микола Чумак разом з начальником відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Надією Сузанською та представниками аграрного сектору району відвідали  виставку.

Визначну подію офіційно відкрив Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман, керівництво Мінагрополітики та інші представники органів державної влади.

DSC_7470На виставці Хмельницька область представила експозицією досягнень у рослинництві, харчовій та переробній галузі, презентувала роботи провідних фірм, виробників експортно орієнтованої та інвестиційно привабливої продукції.

Долучилися до даного заходу і товаровиробники Кам’янеччини, зокрема ТОВ «Український кристал» вразив відвідувачів заходу, своєю креативною презентацією  хлібної продукції у формі млина та пшеничного колоса, а віз наповнений  продукцією Хмельниччини довелося тягнути  півню з колосків зернових  культур з ланів Кам’янеччини.

На виставці представлені новинки сільськогосподарської техніки та устаткування, високопродуктивні породи свійських тварин, сучасні агротехнології для всіх галузей сільського господарства та сільськогосподарська продукція.

DSC_7371Ця виставка є ефективною платформою для презентацій новинок у всіх сферах АПК України, пошуку шляхів вдосконалення виробництва та впровадження інновацій. Цей масштабний захід – можливість налагодження співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальна нагода для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора