Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ, ЦЕНТРІВ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ І ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ РАЙОНУ ПРОХОДЯТЬ НАВЧАННЯ ВЕТЕРАНСЬКИХ КЕЙС-МЕНЕДЖЕРІВ

Дата: 24.05.2023 13:05
Кількість переглядів: 247

За підтримки проєкту USAID "Економічна підтримка України" та відповідно до навчальної програми, затвердженої Міністерством соціальної політики України, тренінговий центр «Простір можливостей» проводить навчання ветеранських кейс-менеджерів.

Таку підготовку проходять працівники соціальної сфери, центрів надання адміністративних послуг, представники органів місцевого самоврядування.  Вони вже надають соціальні послуги у себе на місцях, а за допомогою навчання покращать навики роботи саме з ветеранами та ветеранками.

Зараз навчання проходить вже третя група з Хмельниччини. В її складі є й представники Кам’янець-Подільського району — спеціалісти з Гуменецької, Новодунаєвецької, Маківської, Жванецької, Смотрицької територіальних громад і управління соціального захисту населення Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.  

Органи місцевого самоврядування та установи, що виконують функцію держави в сфері соціального захисту населення на місцях, чітко розуміють потребу у підготовці фахівців, які будуть працювати з нашими захисниками та захисницями після їхнього повернення з війни. До демобілізації, у фокусі таких фахівців - родини учасників бойових дій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора