Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

Дата: 12.10.2018 15:46
Кількість переглядів: 797

Відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

14 жовтня в День захисника України,в усіх куточках України вшановують воїнів, прославляють патріотів, звеличують захисників наших кордонів та звідусіль лунає Державний гімн України. Це свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі.

12 жовтня, напередодні свята, в РЦКіМ «Розмай» відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисника України. На святі були присутні голова райдержадміністрації Василь Сукач, помічник народного депутата України Володимира Мельниченка  Тетяна Мельниченко, командир військової частини А2641, начальник Кам’янець-Подільського гарнізону, полковник Володимир Родіков, перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, заступник голови районної ради

Віктор Єрменчук, військовослужбовці, ліцеїсти Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, учасники антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях та операції об’єднаних сил, ветерани війни та військової служби, члени сімей загиблих воїнів, представники духовенства.

Захід розпочався з вшанування пам’яті загиблих за Україну та покладанням квітів до пам’ятного знаку.

У цей день кращих військовослужбовців за старанність, ініціативність, сумлінне виконання службових обов’язків було нагороджено Почесними Грамотами від райдержадміністрації та районної ради.

Після офіційних привітань відбулася святкова концертна програма, де зі сцени пролунало чимало вітальних композицій для гостей свята.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора